Tel. +48 509 140 987
Hotel***  Residence Rewal
 
You need to install AweBooking Plugin.
  • STRONA GŁÓWNA
  • HOTEL
    • Pokoje
    • Dziecko w hotelu
    • Zwierzę w hotelu
    • Regulamin
  • RESTAURACJA
  • CENNIK
  • OFERTY
  • WESELE
    • Menu weselne I
    • Menu weselne II
    • Menu weselne III
  • REWAL
    • Atrakcje
    • Historia
    • Informator
  • GALERIA
  • KONTAKT
  • Polski
    • English English
    • Deutsch Deutsch

06

lipca/2016

cennik-pok

Posted by admin

Dodaj komentarz Anuluj pisanie odpowiedzi

Musisz się zalogować, aby móc dodać komentarz.

Pozostań z nami w kontakcie...

INFORMACJE I REZERWACJA kom: +48 509 140 987

 Back
to top

#FunduszeUE #FunduszeEuropejskie, #NextGenerationEU

Hotel Residence

Saperska 6 72-344 Rewal

recepcja@hotelresidence.pl
Hotel Residence (Żaneta Kamińska) realizuje projekt pod nazwą "Dywersyfikacja działalności Hotelu Residence w Rewalu w woj. Zachodniopomorskim poprzez wprowadzenie do oferty nowych usług gastronomicznych" w ramach Krajowego Planu Odbudowy, Inwestycje w dywersyfikację działalności sektora HoReCa Kwota projektu ogółem: 751078.87 Kwota wydatków kwalifikowanych: 600000.00 Kwota wsparcia: 539999.99 Przedsięwzięcie polega na rozszerzeniu działalności w Hotelu Residence w Rewalu w województwie zachodniopomorskim o dodatkowe, obecnie nie świadczone usługi cateringowe, tj. przygotowywanie i dostarczanie żywności świadczone w oparciu o zawartą z klientem umowę, na określone uroczystości oraz przygotowywanie i dostarczanie żywności dla odbiorców zewnętrznych - na wynos i na dowóz. W tym celu Wnioskodawca zamierza zdywersyfikować ofertę restauracyjną o nowe, dotychczas nie serwowane dania – pizzę, hamburgery i proste dania kuchni włoskiej. Działania realizowane w ramach projektu: 1. Zakup wyposażenia i sprzętu gastronomicznego niezbędnego do świadczenia usług cateringowych u klienta; 2. Wyposażenie kuchni w ciąg gastronomiczny do robienia pizzy i innych dań na wynos 3. Montaż paneli fotowoltaicznych o łącznej mocy 40 kW. 4. Wdrożenie systemu informatycznego 5. Szkolenie – szkolenie dla kucharza z wypieku prawdziwej włoskiej pizzy; 6. Doradztwo – usługa doradcza ze sposoby wdrożenia nowych usług. Celem przedsięwzięcia jest rozszerzenie oraz dywersyfikacja działalności przedsiębiorstwa o nowe usługi, które pozwolą w przyszłości zwiększyć odporność przedsiębiorstwa na sytuacje kryzysowe Efektem realizacji będzie wzrost konkurencyjności przedsiębiorstwa oraz wzrost przychodów z dodatkowych usług.